Chili con carne (soort van), met chocola!

  •  300g gehakt
  • wokmix (paprika, bloemkool werkte prima)
  • tomatenpuree
  • tomatenblokjes (iets minder dan een blikje
  • ui
  • knoflook
  • pot bruine bonen
  • pure chocola (zo’n 60g totaal)

Geeft ongeveer 3 porties. Met (pandan)-zilvervliesrijst.

Chocola toevoegen: fijn raspen en door de saus mengen

Verbeteringen: Iets zouter (spekjes), chilipoeder en komijn toevoegen

Mag nog iets tomatiger: of 2x tomatenpuree, of blokjes vervangen door gezeefde tomaten.

(Zie ook http://www.chocolablog.nl/blog/verrassend-lekkere-chili-con-carne-met-chocolade/ )

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: